Workshop programma.

In de Rijk van ZijnTm Workshops worden thema's belicht die de persoonlijke groei stimuleren en specifieke interessegebieden verrijken. Denk hierbij aan de kracht van gedachten, intuïtief creëren, omgaan met hoogsensitiviteit, de kracht van edelstenen en bewust aarden. Workshops zijn doorgaans eenmalig, echter kunnen ook als aanvulling dienen op groepslessen. Kijk voor het aanbod en tijden ook op onze Facebook pagina.


Gebruik jij jouw HoogSensitiviteit al als kracht? Of heb je nog last van je gevoeligheid bij drukke feestjes, lange vergaderingen of in de supermarkt? Wil je geen hinder meer ervaren, leer dan je HoogSensitiviteit inzetten als kracht.

In de workshop De Kracht van HoogSensitiviteit laten wij jou door middel van oefeningen, visualisatie, creativiteit en vooral zelf ervaren meer profijt te krijgen van jouw HoogSensitiviteit.

Bewust aarden, ontspanningsoefeningen, aura leren zetten, intuïtie vergroten, edelstenen ervaren als mogelijke ondersteuning, visualiseren, je kracht aanspreken en nog veel meer. Dit zijn enkele van de items die tijdens de workshop door jou ervaren gaan worden.

Je gaat naar huis met een volle bagage aan ervaringen en een uitgebreide heerlijke thee met allerlei lekkers in je buik.

€47,50 p.p.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

Ben jij er ook aan toe om alles wat er niet toe doet eens echt los te laten? Al het overtollig van je af te schudden en je innerlijke zelf weer eens te voelen, horen en begrijpen? Houd dan deze 2 donderdagavonden vrij.

In 2 cursusavonden en een later, in overleg met jou in te plannen, persoonlijk motiveringsgesprek, helpen wij jou om weer beter in je eigen vel te komen zitten. Om alle sores en stress van je af te laten glijden en je positieve inzichten te geven over jouw eigen kwaliteiten.

Wij hebben de mogelijkheid om ons af te stemmen op jouw energie en je samen met de andere cursisten in 2 avonden de tools te geven en te begeleiden naar een meer energievol bestaan, alles vanuit jouw eigen basis. Hoe doen we dat? We nemen je mee in belevingen en ervaringen, ontspanning en creativiteit, waardoor er inzichten ontstaan, ‘kwartjes vallen’ en ‘spiegeltjes’ zichtbaar worden.

Als afsluiting plannen we (op een later moment) een 45 minuten durend persoonlijk motiveringsgesprek met je in. Je bent gegarandeerd ge-refreshed!.

€115,- p.p.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

P.s. ken je iemand die aan een 'Refreshment' toe is? Een collega of vriend(in)? Tip die persoon dan!

Een bijzondere wandeling in de bossen en natuur in en rondom Roosendaal. Beleef de natuur op een andere manier, wandel bewust met al je zintuigen open.

Tijdens de Zijnswandeling begeleiden Bonny en Shaula je anderhalf uur lang door de mooie natuur, waarbij we je door middel van verschillende bewustwordings opdrachten en aandachtsmomenten naar een diepere innerlijke beleving en rust leiden. Ervaar de bijzondere combinatie van natuur en Zijn!

Aansluitend mag je op eigen gelegenheid naar Rijk van Zijn gaan om in onze Zijnsruimte na te genieten onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.

Vertrekpunt: kruising Roosendaalsebaan/Zeepestraat te Rucphen. Ook bij minder weer gaat de Zijnswandeling door en je hoeft er geen geoefend wandelaar voor te zijn.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

€7,50 p.p.

Ervaar en leer op een gezellige en ontspannen wijze hoe je middels de kracht van je eigen gedachten meer bereikt op het gebied van je eigenwaarde, zelfvertrouwen, gezondheid, wensen en persoonlijke groei. Door energie-educatie, lichaamsontspanning, geleide meditatie en creativiteit leren we je tijdens de workshop je bewust te worden van de kracht van jouw gedachten, je bent sterker dan je denkt!

Trakteer jezelf en/ of een ander op dit bijzondere cadeau vol wijsheid en mooie inzichten. Want deze workshop zal een ander licht schijnen op alle eerdere en volgende gedachten. Een bijzondere workshop met een uitgebreide thee erbij.

€47,50 p.p.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

Heb jij een creatief kind in de basisschoolleeftijd?

Rijk van Zijn organiseert een sfeervolle KinderKnutsel ochtend voor alle meisjes en jongens die het heerlijk vinden om lekker te knutselen en creatief bezig te zijn. Uiteraard alles in een leuk thema met een verhaal en beweging, waardoor de creativiteit helemaal gaat stromen.

€7,50 p.p. incl. drankje en wat lekkers.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de kracht en mogelijkheden van edelstenen?

Rijk van Zijn organiseert een workshop waar je door middel van zelf waarnemen en ervaren, geleide visualisatie, inzicht, uitleg en ontspanningsoefeningen, de kracht van edelstenen leert begrijpen en gebruiken.

Een bijzonder onderdeel in deze workshop is het maken van je eigen amulet met een edelsteen die bij je past en die je tijdens de workshop zelf uitkiest.

En uiteraard gaat alles gepaard met veel gezelligheid, ontspanning en een uitgebreide thee!

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

€47,50 p.p.

Wil jij meer genieten van het leven? Wil je kleurrijker zijn, meer in je kracht staan? Bij Rijk van Zijn leren we je dat door jou je kind zijn te laten ervaren. Een middag vol genieten van beweging, speelsheid, uiten, creëren, fantasieën, visualisaties, geborgen ontspanning en kracht (her)vinden.

Alles op een ontspannen, ongedwongen en speelse manier om jou je pure en authentieke kwaliteiten en krachten te laten ervaren en om ze in je volwassen leven te kunnen integreren. Na deze workshop heb je dus de tools in handen om meer kleurrijker te leven en te genieten.

Laat je verrassen door je eigen kind zijn en schrijf je in voor een gezellige middag met vele variatie, een goed gezelschap en een heerlijke uitgebreide thee met allerlei lekkers.

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

€47,50 p.p.

Heb jij wel van aura’s gehoord maar nooit gedacht dat je het zelf zou kunnen voelen en zien? Maar zou je het geweldig vinden dit wel te leren? Schrijf je dan in voor de workshop Aura Zien en Voelen en ervaar jouw 6e zintuig. Iedereen heeft die eigenschap/tool. Ook jij!

Tijdens de workshop laten we je ervaren dat door je bewust te zijn van je eigen aura je gezonder en gelukkiger door het leven kunt gaan en beter in staat zult zijn je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het wordt een workshop vol ervaringen, oefeningen en veel creativiteit. Natuurlijk alles vergezeld door een heerlijke uitgebreide thee!

Schrijf je hier in of bel ons op 06-14020450.

€47,50 p.p.


Of het nu een boek wordt waar je je eigen kunst, gedichten of gedachten in gaat zetten, wat is er bijzonderder dan het boek eerst helemaal eigen te maken? Tijdens deze workshop krijg je drie uur lang de tijd om met allerlei materialen aan de slag te gaan om zo een boek te creëren dat helemaal van jou is. Wij zorgen voor het basis boek dat je kan gaan bewerken en we voorzien je van allerlei materialen en desgewenst ook van advies en ideeën!

Uiteraard zal er ook bij deze workshop een uitgebreide Rijk van Zijn thee geserveerd worden en is er een vorm van ontspanning door het geheel verweven. Kom creëren en genieten!

Vraag hier de workshop aan of bel ons op 06-14020450.

€47,50 p.p.

Heb jij samen met je vriendinnen en/of vrienden iets speciaals te vieren en doe je dat graag in een besloten sfeervolle gelegenheid? Dan is de Rijk van Zijn Speciaal Feest Workshop vast iets voor jou en je vriendenkring.

Wij zorgen voor een sfeervolle omgeving waarin jij samen met je vriendenkring ontspanningsoefeningen doet, een feestelijke visualisatie beluistert en daarna creatief aan de gang gaat. We sluiten af met een meditatieve ontspanning op klassieke muziek en uiteraard gaat alles gepaard met thee en allerlei lekkers. Zo heb je voor je speciale gelegenheid niet alleen oog en oor voor elkaar, maar ook voor jezelf. En een leuke creatie als herinnering!

N.b. inbreng van een eigen thema is mogelijk! Vraag hier de workshop aan of bel ons op 06-14020450.

€27,50 p.p. (minimaal 6 deelnemers). Duur 2,5 uur.

Meld je aan voor een workshop